När folk frågar mig om jag kan berätta mer om mig själv så brukar jag säga att jag är en kreativ superstar som älskar att kavla upp ärmarna och jobba. Jag är resultatdriven och älskar strategier och drivs av engagemang.

Jag vill sätta ner foten och tala om för företag att de måste bli mer mänskliga i sitt arbete med sina kunder. Att ha en dedikerad (eller flera) resurs som arbetar med sociala medier som vågar svara på kommentarer och meddelanden med en mer personlig röst kommer göra skillnad på lång sikt.

På Blocket lyckades jag så pass bra med detta att när Blocket låg nere så hade vi i stället lite kul häng på Facebook, jag och användarna. De visste vem jag var och jag pratade med dem som människor, jag klistrade inte in författade svar.

Kan alla bara sluta skriva: “Vi upplever ett problem/en störning just nu och arbetar så hårt vi kan” på allt!!! Det är dags att göra revolt!

Just det, jag älskar prylar också. Har varit hela Sveriges prylexpert sedan 2011. ✌️ Jag har skrivit om teknik i över 12 år och varit TV4 Nyhetsmorgons prylexpert i över 12 år.

LinkedIn | Facebook | Instagram | Tiktok

Scroll Up