Categories:

Föreläsningar & workshops

Hur jobbar man med organisk social?

Har ni svårt att förstå vinsten med att ha en strategi för organisk närvaro i sociala medier? Behöver ni inspiration för hur ni ska göra och vad som krävs? Jag har gedigen erfarenhet av att skapa engagemang, bygga community och lösa kriser på ett mer personligt och varmt sätt.

Passar: Marknadsavdelningar som inte jobbat med organisk närvaro, nystartade företag som har en lite budget och er som bara behöver lite inspiration för att komma vidare.

Längd: minst 120 minuter

Så skapar du en strategi för sociala medier

Att få fart på sitt varumärke, oavsett om det är ditt personliga eller ditt företags, kräver hårt, men kul, arbete. Vi går igenom de viktigaste stegen i att skapa en strategi och går noga igenom tex. kanalval, typ av innehåll och målsättning.

Passar: Influencers, start-ups, etablerade bolag som inte jobbar med sociala medier och precis vem som helst som är nyfiken.

Längd: minst 60 minuter

Smarta hemmet, för folkhemmet!

En föreläsning på ca 20-30 minuter där vi tittar på det smarta hemmet nu och i framtiden. Hur skapar man sitt smarta hem, hur bygger man ut och hur kommer det se ut om 5, 10 och 20 år? Detta kryddas med humor, det här är en rolig föreläsning!

Passar: föreläsningen vänder sig främst till konsumenter som är nyfikna och lite sugna på det smarta hemmet men inte vågar eller vet hur man gör. Perfekt öppen föreläsning under olika event som bomässor och annat. Funkar lika bra på en kick-off för företaget, som en liten bonus.

Längd: ca 25 minuter.

Från panikångest till föreläsare.

Jag delar med mig av min resa från att jag låg i fosterställning och grät på ett event till att jag i dag står på stora scener och briljerar med humor och kunskap. Var det lätt? Nä, det var det inte men det gick. Jag berättar om känslorna, de viktiga stegen och när jag för första gången svarade JA på en förfrågan om att föreläsa.

Passar: Alla som vill bryta stigmat när det handlar om att våga stå framför folk. En grupp människor som kanske är osäkra eller som behöver fräscha upp kunskaperna. Fungerar lika bra i en grupp om 5 som ett rum med 100 personer.

Längd: ca 45 minuter

Comments are closed

Scroll Up