👉🏻 Jag är utbildad digital strateg vid Nackademin.
👉🏻 Du hittar min kurs om hur man skapar engagemang på Facebook på Moderskeppet .
👉🏻 Jag har utbildat blivande komiker i personligt varumärke i sociala medier på Väddö Folkhögskola.
👉🏻 Jag har utbildat elever som studerade PR på Berghs i organisk social.
👉🏻 Jag har utbildat på Folkuniversitetet i organisk social till elever som studerade till Social media manager.

Social Media Manager | Miss Geek

Under eget varumärke har jag jobbat med några kunder, se portfolio här.

Myshörnan

Uppdraget var att synliggöra tjänsten, bygga varumärket och kanske få fler unga tjejer intresserade av tjänsten. Jag hade Facebook och Instagram och fick fria händer. Jag jobbade med det organiska och testade en hel del olika typer av inlägg för att se vad som gick bra och dåligt. Hittade ganska tidigt vad som funkade bäst och körde på det. Fick lite budget för sponsring av befintliga inlägg vilket gav väldigt bra resultat i räckvidd men inget resultat i engagemang. Det här beror på att tjänsten är känslig och inget man kanske vill förknippa sig med så vi fick vara nöjda med räckvidden.

Xmore | Fritidsvagnen | Mink Campers

Uppdraget var att stötta med organiskt innehåll för att bygga varumärkena men också se till att kanalerna såg mer levande ut. Vi stötte på patrull med tappade lösenord vilket gjorde att ett par av kontona fick startas om på nytt. Jag fyllde alla konton med fint material, svarade på frågor, hejade på användarna som älskade de olika varumärkena och såg till att använda mig av UGC.

Social Media Manager | Blocket

Januari 2018 – Mars 2022

Ensamt ansvarig för 26 kanaler. Jag gör allt som att skapa strategi, content, publicera allt och driva community samt rapportera på mina mål.
Publicerar ca 50 inlägg i veckan fördelat på 6 konton. Har budgetansvar för 5 olika områden för att sponsra upp mina inlägg.
Ansvarar även för all influencer marketing från uppsökande, skapa kontakt, skriva brief och avtal till att godkänna utkast och följa upp.
Med andra ord – en superstar! 🤩

2021 Blockets Facebook-kanal 👇🏼

 • Inlägg: 373
 • Räckvidd: 22 miljoner
 • Klick till site: 9 miljoner
 • Kommentarer: 43 000
 • Engagemangsgrad: 9,5%
 • Fans: 267 912

Detta var bara en av 7 aktiva konton.

Om vi slår i hop alla Facebook-konton såg 2021 ut så här!

 • Inlägg: 1 595
 • Räckvidd: 36 million
 • Klick till site: 14 million
 • Kommentarer: 73 000
 • Fans: 416 730
Scroll Up