TikToks största drama – Hot, stöld och bedrägeri!

Sociala medier har stor genomslagskraft och kan vara ett superbra sätt att bli stor, känd, tjäna pengar och göra en karriär men det finns också en mörk sida och den har sannerligen visat sig i detta fallet.

Det här började innan TikTok kom till Sverige men det är genom TikTok vi verkligen har fått se den här historien växa. Historien handlar om en tjej som kallar sig för emeliebumbi och blir i bland avstängd så namnet omges med olika siffror och annat för varje gång hon måste starta om.

Vad är det som hänt?

Ja detta är en lång historia och vi har en kille som samlat alla bevis och redogör för historien i en dokumentär på Youtube och jag tycker den är så bra. Jag har sett EmelieBumbi mer eller mindre varje dag på TikTok då hon är live där i princip hela tiden. Det är svårt att missa… Emelie tigger pengar. Tigga pengar kan man ju göra för att ge pengar är frivilligt, det är mer metoderna hon använder i kombination med vilka hon vänder sig till. Hon begår bedrägeri på daglig basis och hotar folk till livet.

Det trista är att flera personer fortfarande går på det här och det är viktigt att stoppa krafter som Emelie för att skydda de som hon går på.

Kolla gärna in Anjos filmer för då får ni verkligen veta hela historien.

Varför tar jag upp detta?

Det är så oerhört viktigt att belysa problemen, hantera dem och utbilda våra unga. Vuxna måste vara mer närvarande och förstå makten vissa personer har och hur lätt det är att falla i i dessa fällor.

Comments are closed

Scroll Up