Tredje gången jag får äran att utbilda. Första gången var på Humorprogrammet på Väddö Folkhögskola där blivande komiker fick lära sig att bygga sitt eget brand. Andra gången var på Berghs där PR-programmet fick en inblick i organisk social.

Denna gången var det elever som gick Social Media Manager som behövde lära sig mer om det organiska så jag gav dem 2h av snack, uppgifter och tusen frågor. Helt klart den roligaste utbildningen jag haft.

Boka in mig för fler kurser!

Vad kan jag utbilda inom?

  • Organisk social
    • Hur man arbetar långsiktigt för att bygga varumärke och community
  • Influencer marketing
  • Employer branding
  • Tiktok – Hur? Varför?
  • Strategi för organisk social

No responses yet

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Scroll Up