Tydligen är det både Tiktok:are och kända företagsledare som kliver upp väldigt tidigt för att vara så effektiva som möjligt. Det togs upp på Efter fem tidigare i dag.

Jag kan absolut säga att jag förstår dem, jag brukar i bland göra samma sak, fast tvärtom! Jag brukar sätta mig och jobba vid 21.00 till typ 02.00 för det är min peak hour.

Men varför?

Både för dem och mig så handlar det om att inte bli störd. Alla andra sover, sociala medier är tysta, telefonen ringer inte, du har inga möten och kan fokuserat gå in i arbetet helt ostört. En helt vanlig dag när jag är på jobbet tex så finns det så många störningsmoment och jag tappar lätt fokus, därför föredrar jag att arbeta hemifrån och helst på natten.

Hur tänker du kring arbetstid? Jag förstår att det beror på vad man gör, alla har inte den möjligheten, men om du hade – tror du på den?

No responses yet

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Scroll Up