LinkedIn lanserar en ny marknadsföringskampanj, skapad av reklambyrån Droga5, som syftar till att belysa hur du kan använda plattformen för att hitta din idealiska karriärväg.

Kampanjen “Find your In” syftar till att visa hur LinkedIn kan skapa nya möjligheter så att du kan bli vad du än föreställer dig, med hjälp av LinkedIns verktyg.

“Allt börjar med en liten flicka som befinner sig på en plats som är helt vanlig i USA, nämligen tvättomaten. Vi lär oss snabbt att det finns mer här än vad ögat kan se. Det krävs bara lite inspiration från en LinkedIn-avisering på en telefon i närheten för att sätta igång en oväntad och extravagant dans med hennes egna potential. Framtiden blir levande, full av möjligheter och oändliga alternativ att utforska.”

Droga 5

Klippet kanske inte direkt inspirerade mig, men det är fångande och det kan få människor att titta närmare på LinkedIn och överväga hur de kan använda LinkedIn som en guide på sin professionella resa.

LinkedIn har arbetat för att maximera upptäckt och dra nytta av sitt rekordhöga engagemang genom att bättre framhäva relevanta inflytelserika personer och nischskapare för att hjälpa andra att upptäcka nya kontakter och utforska sina passioner i mediet.

Detta kan hjälpa fler människor att etablera nätverk med likasinnade yrkesverksamma, vilket faktiskt kan underlätta nya karriärmöjligheter.

Kampanjen kan hjälpa till att förstärka detta. Den nya satsningen kommer att visas på TV, webben och sociala medieplattformar under de kommande månaderna.

No responses yet

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Scroll Up